MARDİN / MİDYAT - Milli İrade İlkokulu

GERİ DÖNÜŞÜM KÜTÜPHANESİ

Kütüphane kurmak için toplanan atık malzemeler  idareci, öğretmen ve öğrenciler tarafından işlenerek çalışmalara başlandı.  Kullanılmayan paneller, tahtalar, sıralar, masalar, demirler, kâğıtlar, camlar, kasalar, kutular, lastikler, bilgisayar parçaları, müzik aletleri, dolaplar, kablo makaraları, ipler, tekstil malzemeleri sıfır atık projesi kapsamında öğretmen ve öğrenciler tarafından dönüştürülerek masa, kitaplık rafı, sandalye, sehpa, aksesuar ve aydınlatma ürünleri olarak kütüphanede kullanıma uygun hâle getirildi.

Milli İrade İlk/Ortaokulunda öğretmen ve öğrencilerimizin katılımları ve emekleri ile sıfır atık projesi kapsamında geri döşüm materyallerinden faydalanarak "Geri Dönüşüm Kütüphünesi" hayata geçirildi. Süs eşyaları, kitap rafları, tabure - masa ve daha fazlası ile Geri Dönüşüm Kütüphanesi kuruldu. Gün geçtikçe imkanlar çerçevesinde kütüphanemizi büyütmeye ve geliştirmeye devam edeceğiz.

Yayın: 29.04.2022 - Güncelleme: 20.05.2022 08:40 - Görüntülenme: 2039